Tilmeld nyhedsbrev
Bog nyhedsbrev
Vin nyhedsbrev
 
Ugens bog

Løgnerens hus
Katrine Nørregaard

Læs mere

 
Mød os på Facebook
 
Restaurant Day

  

 

Vi gentager succesen

Del på Facebook

Restaurant Day
Endnu en unik oplevelse på Sorgenfri Torv

Vi arbejder på, igen at slå dørene op til vores vores en-dags restaurant i Greens Boghandel på Sorgenfri Torv. Nærmere information om dag og menu følger på et senere tidspunkt.

Mad & Vin på Torvet
17. november 2012 kl. 19.00 i Greens Boghandel

Menu: 3 retter med velkomstdrink, samt et glas valgfri vin.
Pris:  kr. 250 pr. kuvert

Amatørkokken Lars Mejding byder på en en skøn menu med årstiden råvarer. Søren Barslund fra Green Boghandel på Sorgenfri Torv står igen for den fantastiske vin fra sin egen vinkælder. Vi mødes i butikken mellem bogreoler og andre gode ting, der gemmer sig i en gammel boghandel.

Om os
Lars Mejding og Søren Barslund er gamle venner, og elsker konceptet med at kombinere lækker mad med gode vine i uvante rammer. Den verdensomspændende En-dags festival Restaurant Day kom til at skabe rammen om udlevelsen af drømmen om at tilbyde en unik oplevelse med lækker mad og vin.

Lars Mejding er en glad amatør kok, som har lavet mad på højt plan i en del år efterhånden og laver ofte mad til fester osv. Lars driver den populære hjemmeside med lækre opskrifter www.elsker-med-kokken.dk Søren Barslund er ekspert i franske vine og har igennem en årrække haft salg af meget gode vine i kælderen under Greens Boghandel i Sorgenfri. Søren har igennem en årrække leveret vine til Restaurant Noma, Saison og Bistro Boheme - det siger lidt om kvaliteten af vinene.

Kom og vær med – det bliver hyggeligt..!

Vi ses til lækker mad og en hyggelig stund!


 

. : Kontakt : .

 
Media Mejding